Hagströms Safari vill att alla ska få chansen att uppleva lite mer

Familjeföretaget Hagströms Safari ligger i Ydre, Östergötland och har den lilla resebyråns fördelar med personlig kundrelation. Med stor kunskap och utbud kan vi snabbt hitta något som passar just dig och ditt resesällskap.

Vi är en flexibel resebyrå med målsättningen att arrangera prisvärda resor med mycket väletablerade och inarbetade besök i den kenyanska vardagen. Naturliga möten där du som resenär kommer i kontakt med barn och ungdomar i organisationen New Life Mission. Detta genom att paret Hagström har ett 25 årigt arbetsliv och engagemang i landet. Du som resenär bidrar till att lokalbefolkningen får del av turismen och en hållbar utveckling för barn och ungdomar.

Eftersom att vi jobbar i nära samarbete direkt med hotellägare och lokala researrangörer, garanterar vi en mycket bra service från enbart seriösa arrangörer. Efter ett långvarigt samarbeta förhandlar vi till oss bättre priser på boende och safari. Vi inriktar oss på upplevelseresor, safarin samt sol & bad.

Hagströms Safari har byggt en tältcamp i hjärtat av massajland med syfte att besöka massajerna och olika sociala projekt. En riktig nära naturupplevelse.

Vi kan utan mellanhänder skräddarsy precis den resa du vill ha och erbjuda färdiga paketresor med flyg, boende och upplevelsepaket!

Välkommen att höra av dig till oss! Vi anordnar även info/reseträffar på din begäran.