Leopard Beach Resort Spa

Leopard 6 dagar med inrikes flyg Nairobi-Mombasa.

Leopard Beach Resort & Spa ligger intagande och mycket vackert vid indiska oceanen med kanske världens mest underbara stränder, Diani Beach 34 km söder om Kenyas kuststad Mombasa. Resortet omges av tropiska växter och trädgårdar. Havet mot stranden är lugnt på grund av korallrevet – dessutom ett paradis för dykare. Denna plats har det mesta du kan tänka dig för en fulländad semester. Här får du uppleva en äkta sand–mellan–tårna känsla.Ta dig tid för avkoppling!

Dagsprogram

Efter tidig frukost hämtar chauffören och kör vidare till flygplatsen där vi checkar in till Mombasa (flygtid ca 50 min). Vi landar på flygplatsen Moi i Mombasa där chaufför och buss väntar, transfer till Leopard Beach Resort på Sydkusten (halvpension). Resan tar ca 1,5 tim. inkl. kort färja över Likoni.

Incheckning på Leopard, där allt finns för att njuta av en riktigt bra semester utan att ens behöva lämna området. I de två buffé restaurangerna äter du dina måltider. Dessutom erbjuder Leopard ett spa med ett stort utbud av behandlingar. Det finns flera aktiviteter, tennisbana, dykskola, vattensportcenter och golf.

Långa promenader och sandstränder kantade av kokospalmer, turkosfärgat vatten och ett vackert korallrev gör Mombasakusten till ett perfekt resmål för badsemester.

Indiska oceanen håller en vatten temp mellan 27 och 32 grader Celsius året om. Längs hela kusten ligger ett av världens längsta korallrev som skyddar stranden. Revet är en riktig häftig upplevelse! Korallfiskar i alla upptänkliga färger och storlekar inbjuder till snorkling eller dykning.

En perfekt semester för dig som söker avkoppling! Efter middagen bjuds det på levande musik och afrikansk dans.

Solbrända och utvilade efter några lata dagar, tar vi farväl av ett fantastiskt ställe. Med buss förflyttas vi till flygplatsen Moi och checkar in på eftermiddagsflyg till Nairobi.

I priset ingår:

  • 5 nätter på Leopard beach (Halvpension) Del i dubbelrum.
  • Inrikes flyg Nairobi-Mombasa T/R
  • Transfer T/R flygplatsen-Leopard beach.

Tillkommer:

  • Enkelrumstillägg 3000:-
  • Dricka vid samtliga måltider

Hagströms safari kan på begäran boka ett urval av turer som du kan köpa på plats:
Heldag Mombasa stadsrundtur, kryddmarknad, fortet, gamlastaden m.m.
Heldagstur till Wasini Island. Kvällssegeltur inkl. middag.

Skicka förfrågan

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.